Let op! U heeft nog geen auto geselecteerd, selecteer een auto
Zoek op kenteken
Of kies handmatig uw voertuig

Snelheidsensor

1167 product(en)

Nokkenassensor HELLA

Leveranciernummer: 6PU009168-241
Productnummer: 1270287
Gedetailleerde informatie:
  • Aantal aansluitingen:3

€ 0,00

Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Snelheidsensor nodig van goede kwaliteit?

Nieuw snelheidsensor voor uw auto nodig? Bespaar tot 70%!

Een nieuw snelheidsensor bestelt u online tot meer dan 50% goedkoper. Deze snelheidsensoren zijn van dezelfde kwaliteit of zelfs beter dan degene die uw garagehouder of dealer gebruikt. Bovendien kunt u dit filter net zo goed zelf vervangen. Dat scheelt u een hoop onnodig uurloon van die dure monteur.
 

Zelf het snelheidsensor van uw auto vervangen

Wij leveren heel veel aan particulieren. Een deel van onze klanten zoekt op internet een handleiding en gaat zelf aan de slag met het snelheidsensor. Een ander deel heeft een handige vriend, oom of buurman die hen helpt met het snelheidsensor. Hoe dan ook, onze klanten vinden het prettig om niet teveel geld uit te geven aan onderhoud en auto-onderdelen. Autorijden is immers al duur genoeg.
 

Alle onderdelen snel in huis

My-Parts levert alle onderdelen die u nodig heeft om uw auto te repareren. Een snelheidsensor heeft u soms al de volgende werkdag in huis als u voor 16.00 uur bestelt. Bij elk onderdeel staat de verwachte verzendtijd vermeld, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Wij leveren de meeste snelheidsensoren binnen 1 werkdag. U kunt de bestaande snelheidsensor dus al snel vervangen en weer veilig op weg. Als u twijfelt of u ze zelf kunt monteren kunt u het beste een handige vriend of kennis vragen om u erbij te helpen. Daarnaast zijn er ook steeds meer garages waar u terecht kunt met zelf gekochte auto-onderdelen.
 

Snelheidsensoren en nog miljoenen andere auto-onderdelen op voorraad!

My-Parts is met miljoenen auto-onderdelen een van de grotere auto-onderdelen webshop van Benelux (Nederland en België). Ook voor uw auto leveren we alle onderdelen tegen superscherpe groothandelsprijzen. Voer uw kenteken of origineel (oem) nummer in om de onderdelen voor uw auto te vinden.