Let op! U heeft nog geen auto geselecteerd, selecteer een auto
Zoek op kenteken
Of kies handmatig uw voertuig

Radiateur

1551 product(en)
korting auto onderdelen Topran 103007 beste keus auto onderdelen Topran 103007

Afdichting, radiateurdop TOPRAN

Leveranciernummer: 103007
Productnummer: 52325
Gedetailleerde informatie:
  • Materiaal:EPDM (Ethylen-Propylen-Dien-Kautschuk)
  • Diameter o-ring (mm):28,5
  • Dikte [mm]:3,8
  • Binnendiameter [mm]:28,5
  • Vorm:O-ring

€ 0,45

Binnen 1-2 werkdagen verzonden
1 verkocht

Radiateur nodig van goede kwaliteit?

Radiateur: de juiste temperatuur veel goedkoper

Uw auto heeft een radiateur en deze staat de warmte van de koelvloeistof af aan de omgeving. Zo zorgt de radiateur er samen met onder andere de waterpomp voor dat uw motor op de ideale temperatuur blijft. Een te warme motor gaat namelijk koken en een te koude motor verbruikt meer brandstof. Een radiateur kan na verloop van tijd kapot gaan en gaan lekken. Dan is het tijd om de radiateur te vervangen. Via My-Parts bestelt u een nieuwe radiateur goedkoop.
 

Bespaar tot 65% op een nieuwe radiateur

Als uw radiateur van uw auto kapot is kunt u natuurlijk naar de autogarage gaan, maar dan kiest u doorgaans voor een dure rekening. De radiateur zelf en het uurloon van de monteur moeten gewoon afgerekend worden en die bedragen zijn meestal niet misselijk. Door de radiateur bij ons te bestellen en zelf te monteren bespaart u een hoop geld. De aanschaf van een radiateur voor uw auto is bij ons zelfs tot 65% goedkoper dan bij andere leveranciers.
 

Alle onderdelen snel in huis

My-Parts levert alle onderdelen die u nodig heeft om uw auto te repareren. Een radiateur heeft u soms al de volgende werkdag in huis als u voor 16.00 uur bestelt. Bij elk onderdeel staat de verwachte verzendtijd vermeld, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Wij leveren meestal binnen 1 werkdag. U kunt de bestaande radiateur dus al snel vervangen en weer veilig op weg. Als u twijfelt of u ze zelf kunt monteren kunt u het beste een handige vriend of kennis vragen om u erbij te helpen. Daarnaast zijn er ook steeds meer garages waar u terecht kunt met zelf gekochte auto-onderdelen.
 

Radiateur en nog miljoenen andere auto-onderdelen op voorraad!

My-Parts is met miljoenen auto-onderdelen een van de grotere auto-onderdelen webshop van Benelux (Nederland en België). Ook voor uw auto leveren we alle onderdelen tegen superscherpe groothandelsprijzen. Voer uw kenteken of origineel (oem) nummer in om de onderdelen voor uw auto te vinden.