Let op! U heeft nog geen auto geselecteerd, selecteer een auto
Zoek op kenteken
Of kies handmatig uw voertuig

Parkeer Sensors

155 product(en)
korting auto onderdelen Maxgear 27-1293 beste keus auto onderdelen Maxgear 27-1293

Sensor, park distance control MAXGEAR

Leveranciernummer: 27-1293
Productnummer: 1202593
Gedetailleerde informatie:
  • Sensortype:Ultrasone sensor
  • Inbouwplaats:Voor
  • Inbouwplaats:Achter
  • Chemische eigenschappen:Lakken mogelijk
  • Lengte (mm):40,85
  • Breedte (mm):22
  • Hoogte (mm):26,3
  • Aantal aansluitingen:3
  • Diameter (mm):15,48

€ 15,50

Vandaag besteld, a.s. maandag verzonden

Parkeersensor nodig van goede kwaliteit?

Nieuw parkeersensor voor uw auto nodig? Bespaar tot 70%!

Een nieuw parkeersensor bestelt u online tot meer dan 50% goedkoper. Deze parkeersensoren zijn van dezelfde kwaliteit of zelfs beter dan degene die uw garagehouder of dealer gebruikt. Bovendien kunt u dit parkeersensor net zo goed zelf vervangen. Dat scheelt u een hoop onnodig uurloon van die dure monteur.
 

Zelf het parkeersensor van uw auto vervangen

Wij leveren heel veel aan particulieren. Een deel van onze klanten zoekt op internet een handleiding en gaat zelf aan de slag met het parkeersensor. Een ander deel heeft een handige vriend, oom of buurman die hen helpt met het parkeersensor. Hoe dan ook, onze klanten vinden het prettig om niet teveel geld uit te geven aan onderhoud en auto-onderdelen. Autorijden is immers al duur genoeg.
 

Alle onderdelen snel in huis

My-Parts levert alle onderdelen die u nodig heeft om uw auto te repareren. Een parkeersensor heeft u soms al de volgende werkdag in huis als u voor 16.00 uur bestelt. Bij elk onderdeel staat de verwachte verzendtijd vermeld, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Wij leveren de meeste parkeersensoren binnen 1 werkdag. U kunt de bestaande parkeersensor dus al snel vervangen en weer veilig op weg. Als u twijfelt of u ze zelf kunt monteren kunt u het beste een handige vriend of kennis vragen om u erbij te helpen. Daarnaast zijn er ook steeds meer garages waar u terecht kunt met zelf gekochte auto-onderdelen.
 

Parkeersensoren en nog miljoenen andere auto-onderdelen op voorraad!

My-Parts is met miljoenen auto-onderdelen een van de grotere auto-onderdelen webshop van Benelux (Nederland en België). Ook voor uw auto leveren we alle onderdelen tegen superscherpe groothandelsprijzen. Voer uw kenteken of origineel (oem) nummer in om de onderdelen voor uw auto te vinden.