Let op! U heeft nog geen auto geselecteerd, selecteer een auto
Zoek op kenteken
Of kies handmatig uw voertuig

Egr-Klep/Uitlaatgasregelingsklep

948 product(en)

Egr-Klep/Uitlaatgasregelingsklep nodig van goede kwaliteit?

Bestel egr-Klep/uitlaatgasregelingsklep voor uw auto tot 61% goedkoper

Elke dieselmotor is voorzien van een EGR-klep. EGR staat voor Exhaust Gas Recirculation en deze klep zorgt ervoor dat uw auto minder schadelijke uitlaatgassen uitstoot. De EGR-klep is een sensor die uitlaatgassen terugvoert in de motor. De klep kan vies worden en uiteindelijk niet meer goed functioneren. Dat is het moment waarop u de klep moet gaan vervangen. Bij My-Parts.nl bestelt u een EGR-klep goedkoop online voor uw auto.

Bespaar tot 61% op een EGR-klep

U leest het goed, bij My-Parts.nl zijn auto-onderdelen echt zo goedkoop. In het geval van een EGR-klep bespaart u tot 61% ten opzichte van dure garages en dealers. Dat prijsverschil zit hem in onze aanpak. Wij hebben geen dure panden en showrooms, dus kunnen we groothandelsprijzen hanteren. Als u de EGR-klep ook nog zelf monteert bespaart u wel heel veel geld.
 

Tal van onderdelen voor spotprijzen

Naast de EGR-klep bestelt u ook onderdelen als draagarmen, bougies en airco compressors voor groothandelsprijzen bij My-Parts.nl. We hebben alles voor uw auto. Met behulp van uw kenteken vindt u snel de onderdelen die passen op uw auto. Bij elk onderdeel staat de verwachte levertijd én hoeveel u bespaart.
 

EGR-klep en nog miljoenen andere auto-onderdelen op voorraad!

My-Parts is met miljoenen auto-onderdelen een van de grotere auto-onderdelen webshop van Benelux (Nederland en België). Ook voor uw auto leveren we alle onderdelen tegen superscherpe groothandelsprijzen. Voer uw kenteken of origineel (oem) nummer in om de onderdelen voor uw auto te vinden.