Let op! U heeft nog geen auto geselecteerd, selecteer een auto
Zoek op kenteken
Of kies handmatig uw voertuig

Distributieriemen

787 product(en)

Getande riem CONTINENTAL CTAM

Leveranciernummer: CT527
Productnummer: 1293028
Gedetailleerde informatie:
 • Aantal tanden:111
 • Verpakkingslengte [cm]:25,5
 • Verpakkingsbreedte [cm]:16,0
 • Verpakkingshoogte [cm]:3,0
 • Gewicht (kg):0,120
 • Breedte (mm):19,00

€ 6,11

Vandaag besteld, a.s. maandag verzonden

Getande riem CONTINENTAL CTAM

Leveranciernummer: CT503
Productnummer: 1293016
Gedetailleerde informatie:
 • Aantal tanden:104
 • Verpakkingslengte [cm]:25,5
 • Verpakkingsbreedte [cm]:16,0
 • Verpakkingshoogte [cm]:3,0
 • Gewicht (kg):0,120
 • Breedte (mm):15,00

€ 6,49

Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Distributieriem nodig van goede kwaliteit?

Bestel distributieriem voor uw auto tot 70% goedkoper

Als u handig bent kunt u de distributieriem van uw auto zelf vervangen. We waarschuwen u, want het is een uitgebreide operatie. Doorgaans wordt de waterpomp ook direct vervangen, het grootste deel van het motorblok is immers toch uit elkaar. De distributieriem zit verscholen in het motorblok en dat betekent dat u veel tijd kwijt zult zijn met het demonteren en weer opbouwen van de motor. Maar daarmee bespaart u wel een hele hoop geld!
 

Wat is een distributieriem?

Het is een reparatie waar zo’n beetje elke autobezitter tegenop ziet: het vervangen van de distributieriem. We hebben een kleine opsteker voor al die autobezitters, want bij My-Parts.nl bestelt u dezelfde distributieriem tot meer dan 70% goedkoper dan bij uw garage of dealer.
Een distributieriem gaat afhankelijk van het merk en type auto dat u heeft 90.000 tot 120.000 km mee. Het is dan ook van belang dat de riem van goede kwaliteit is. Ook als er al 80.000 km mee gereden is moet de distributieriem nog steeds goed functioneren. De riemen die wij verkopen zijn van dezelfde kwaliteit als die in garages en bij dealers gebruikt worden. Het prijsverschil zit hem echt in onze lage overheadkosten.
Voor een fractie van de prijs is uw auto dan weer in optimale staat. Uw auto werkt weer als nieuw!
 

Distributieriem snel in huis

In plaats van afhankelijk te zijn van een dure merkdealer of automonteur bespaart u op uurloon en materiaal. Het vervangen van de distributieriem kost dan alleen een klein beetje tijd en de distributieriem zelf zijn tot ruim 70% goedkoper. Het onderhouden van uw auto wordt er bijna leuk van met dit soort kortingen. My-Parts levert distributieriem, maar ook andere onderdelen die u nodig heeft om uw auto te repareren. Een distributieriem heeft u soms al de volgende werkdag in huis als u voor 16.00 uur bestelt. Bij elk onderdeel staat de verwachte verzendtijd vermeld, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. We leveren de meeste distributieriem binnen 1 werkdag. Daarnaast zijn er ook steeds meer garages waar u terecht kunt met zelf gekochte auto-onderdelen.
 

Distributieriem en nog miljoenen andere auto-onderdelen op voorraad!

My-Parts is met miljoenen auto-onderdelen een van de grotere auto-onderdelen webshop van Benelux (Nederland en België). Ook voor uw auto leveren we alle onderdelen tegen superscherpe groothandelsprijzen. Voer uw kenteken of origineel (oem) nummer in om de onderdelen voor uw auto te vinden.