Let op! U heeft nog geen auto geselecteerd, selecteer een auto
Zoek op kenteken
Of kies handmatig uw voertuig

Bougies nodig van goede kwaliteit?

Bestel boegies voor uw Mercedes CLA Shooting Brake (X117) tot 60% goedkoper

Om de zoveel tijd moet u de bougies van uw Mercedes CLA Shooting Brake (X117) laten vervangen. Dat kunt u natuurlijk laten doen bij een dure garage of merkdealer. Maar wist u dat u bougies ook makkelijk zelf kunt vervangen? Het is heel simpel, u bestelt bougies online en u vervangt ze. Door het kenteken van uw Mercedes CLA Shooting Brake (X117) in te voeren vindt u snel de juiste bougies.
 

Wat is een bougie?

De bougie is een onderdeel van het ontstekingssysteem van een mengselmotor; de bougie ontsteekt het samengeperste lucht-brandstof mengsel in de mengselmotor door middel van een elektrische vonk.
Voor een fractie van de prijs is uw Mercedes CLA Shooting Brake (X117) dan weer in optimale staat. De bougie werkt weer als nieuw!
 

Bougies snel in huis

In plaats van afhankelijk te zijn van een dure merkdealer of automonteur bespaart u op uurloon en materiaal. Het vervangen van de bougies kost dan alleen een klein beetje tijd en de bougies zelf zijn tot ruim 60% goedkoper. Het onderhouden van uw auto wordt er bijna leuk van met dit soort kortingen. My-Parts levert bougies, maar ook andere onderdelen die u nodig heeft om uw Mercedes CLA Shooting Brake (X117) te repareren. Een bougie heeft u soms al de volgende werkdag in huis als u voor 16.00 uur bestelt. Bij elk onderdeel staat de verwachte verzendtijd vermeld, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. We leveren de meeste bougies binnen 1 werkdag. Daarnaast zijn er ook steeds meer garages waar u terecht kunt met zelf gekochte auto-onderdelen.
 

Bougies en nog miljoenen andere auto-onderdelen op voorraad!

My-Parts is met miljoenen auto-onderdelen een van de grotere auto-onderdelen webshop van Benelux (Nederland en België). Ook voor uw Mercedes CLA Shooting Brake (X117) leveren we alle onderdelen tegen superscherpe groothandelsprijzen. Voer uw kenteken of origineel (oem) nummer in om de onderdelen voor uw auto te vinden.
 
1 product(en)

Bougie NGK

Leveranciernummer: 95875
Productnummer: 1263869
Gedetailleerde informatie:
  • Sleutelwijdte:14 mm
  • Buitendraad [mm]:12,0
  • Schroefdraad lengte [mm]:26,5
  • Bougie:Aansluituitvoering ring (bekervormig)
  • Vonklengte [mm]:5,0
  • Bougie:Iridium-middenelektrode
  • Bougie:1-massa elektrode
  • Bougie:Ontstoring 1Kohm
  • Bougie:Met flenszitting

€ 10,91

Voor 16:45 uur besteld, morgen 21-04 verzonden