Let op! U heeft nog geen auto geselecteerd, selecteer een auto
Zoek op kenteken
Of kies handmatig uw voertuig

Bougies nodig van goede kwaliteit?

Bestel boegies voor uw BMW 5 Touring (G31) tot 60% goedkoper

Om de zoveel tijd moet u de bougies van uw BMW 5 Touring (G31) laten vervangen. Dat kunt u natuurlijk laten doen bij een dure garage of merkdealer. Maar wist u dat u bougies ook makkelijk zelf kunt vervangen? Het is heel simpel, u bestelt bougies online en u vervangt ze. Door het kenteken van uw BMW 5 Touring (G31) in te voeren vindt u snel de juiste bougies.
 

Wat is een bougie?

De bougie is een onderdeel van het ontstekingssysteem van een mengselmotor; de bougie ontsteekt het samengeperste lucht-brandstof mengsel in de mengselmotor door middel van een elektrische vonk.
Voor een fractie van de prijs is uw BMW 5 Touring (G31) dan weer in optimale staat. De bougie werkt weer als nieuw!
 

Bougies snel in huis

In plaats van afhankelijk te zijn van een dure merkdealer of automonteur bespaart u op uurloon en materiaal. Het vervangen van de bougies kost dan alleen een klein beetje tijd en de bougies zelf zijn tot ruim 60% goedkoper. Het onderhouden van uw auto wordt er bijna leuk van met dit soort kortingen. My-Parts levert bougies, maar ook andere onderdelen die u nodig heeft om uw BMW 5 Touring (G31) te repareren. Een bougie heeft u soms al de volgende werkdag in huis als u voor 16.00 uur bestelt. Bij elk onderdeel staat de verwachte verzendtijd vermeld, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. We leveren de meeste bougies binnen 1 werkdag. Daarnaast zijn er ook steeds meer garages waar u terecht kunt met zelf gekochte auto-onderdelen.
 

Bougies en nog miljoenen andere auto-onderdelen op voorraad!

My-Parts is met miljoenen auto-onderdelen een van de grotere auto-onderdelen webshop van Benelux (Nederland en België). Ook voor uw BMW 5 Touring (G31) leveren we alle onderdelen tegen superscherpe groothandelsprijzen. Voer uw kenteken of origineel (oem) nummer in om de onderdelen voor uw auto te vinden.
 
1 product(en)
korting auto onderdelen NGK 94201

Bougie NGK

Leveranciernummer: 94201
Productnummer: 1171731
Gedetailleerde informatie:
  • Sleutelwijdte:14 mm
  • Versie:Bi-Hex
  • Buitendraad [mm]:12,0
  • Schroefdraad lengte [mm]:26,5
  • Vonklengte [mm]:4,7
  • Bougie:Iridium-middenelektrode
  • Bougie:1-massa elektrode
  • Bougie:Ontstoring, 5kOhm
  • Bougie:Met flenszitting

€ 16,92

Voor 16:45 uur besteld, morgen 21-04 verzonden